Skip to content

Ingredienser

125 g bacon
4 stk. forårsløg
200 g flødeost – naturel
1 kop revet cheddar
1/3 kop bbq sovs
1/4 kop valnødder
(salt og peber)

Instruktioner

I en stor skål tilsæt flødeosten, bbq sovsen, halvdelen af baconen, cheddar osten, forårsløgene, og valnødderne. Rør sammen til kombineret. Smag blandingen og tilsæt salt og peber, hvis nødvendigt, og rør blandingen en gang til for at inkorporere den.

Overfør blanding til midten af et stort stykke plastfolie. Form til en kugle og pak den tæt ind med plastfolien. Stil på køl i mindst 1-2 timer, eller indtil det meste er fast.

Tilsæt de resterende bacon, forårsløg og valnødderne til en stor tallerke, og brug fingrene til at kombinere dem. Pak oste kuglen ud og læg den i midten af tallerken. Rul derefter kuglen forsigtigt rundt, indtil den er belagt med bacon blanding.

Server med din favorit Knæk og Bræk variant.