Skip to content
Knæk og Bræk

Om os

Det bæredygtige Knæk & Bræk:

Vi tror på fremtiden – og den tro hænger tæt sammen med vores fokus på miljø og mennesker – for os er det almindelig sund fornuft.

Knæk og Bræk - medarbejdere
Knæk og Bræk - knækbrød

Hos os betyder det:

Her er vi:

Knæk og Bræk - Anders

Anders

Er altid frisk på en omgang `gæt en sang`, og Radio Nord, som hver dag er lydkulissen i bageriet, er derfor ofte anledning til hans fortolkning af numrene.
For Anders hænger en velfungerende produktion tæt sammen med et godt arbejdsmiljø, og han lægger vægt på fælles pauser og gode grin – og grin er der masser af.

Knæk og Bræk

Hanne

Hanne har været i Knæk & Bræk så længe, at hun ifølge Anders nærmest er tinglyst.  Hanne er lokal, og vil egentlig gerne cykle på arbejde. Hun tager dog som regel bilen, og flyver, når hun tager hjørnerne i Øster Doense. Hun forklarer det med, at når hun kobler ud, lader bilen ikke.

Knæk og Bræk

Sif

Sif er den, der udbetaler løn, og tager sig kyndigt af alt andet i bogholderiet. Lige nu er Sif på barsel, så det er mest charmetrolden Olivia og resten af familien, der nyder godt af hendes selskab.
Vi glæder os til at se Sif igen.

Knæk og Bræk

Jane

Jane startede hos Knæk og Bræk i August og hjælper med at pakke vores knækbrød. Hun er altid i god humor og det er aldrig kedelig at arbejde med hende. Jane elsker at gå på tur i naturen når solen skinner med sin mand og at nyde god mad med venner og familie.

Knæk og Bræk

Krisztian

Krisztian kommer fra Ungarn og er den nyeste skud på stammen. Han møder tidligt ind sammen med Anders, og forbereder dejen. I pauserne, elsker ham at fortelle forkellige historier fra it hjemmeland eller sin dejlig familie.