
Om os
Hvad får man, når man krydser kærlighed og passion med kvalitet og bæredygtighed?
Her er vores bud:
Knæk & Bræk er vokset ud af den himmerlandske muld, som en idé og et passioneret samarbejde mellem fire kammerater.
Vi har lånt vores navn fra teaterverdenen – bortset fra det, har vi fundet på det hele selv – og der er ikke meget skuespil over det, vi laver.
Vi satser på kvalitet, sætter pris på bæredygtighed og traditioner, og stiller samtidig skarpt på at udvikle os – og i erkendelsen af, at det perfekte findes i det uperfekte – er vores ambition altid at blive endnu bedre.
Vores lille lokale bageri i Øster Doense er hver dag rammen om et håndværk, vi er stolte af.
Det bæredygtige Knæk & Bræk:
Vi tror på fremtiden – og den tro hænger tæt sammen med vores fokus på miljø og mennesker – for os er det almindelig sund fornuft.


Hos os betyder det:
At vi anvender 90% økologi i vores bageri.
At vi vælger dansk, når vi kan, og dermed den kortest mulige vej fra jord til bord, for de råvarer vi bruger.
Al havre og rug er dansk, og de øvrige frø og kerner, vi bruger, er det i videst mulige omfang. Det er vores mål, fortsat at øge andelen af dansk producerede råvarer.
At vi genanvender. Alle rester frasorteres, og genanvendes til bl.a. biodiesel og dyrefoder.
At vi er forankrede i, og en aktiv del af lokalsamfundet i den lille landsby Øster Doense, hvor vi skaber liv og lokale arbejdspladser.
Her er vi:

Anders

Hanne

Krisztian

Line

Sara

Lars

Louise




Laura




Peter