Knækbrøds kage!
Knækbrøds kage med mascarpone og Nutella creme! Super let og nem at lave. Kan laves med vores Glutenfrie, Sprød Kanel eller Sprød Havre varianter.
Ingrediencer
2 pakker Knæk og Bræk knækbrød
500 g Mascarpone
500 g Piskefløde
100 g Flormelis
200 g Nutella
2 tsk vanilje
150 ml mælk
Instruktioner
- Kom mascarpone, vanilje, flormelis og cirka halvdelen af fløden i en stor skål. Pisk med en røremaskine i 30-60 sekunder, indtil det er luftigt.
- I en anden skål piskes den resterende fløde sammen med den flydende chokolade.
- Hæld mælken i en skål, der er bredere end størrelsen på knækbrødet. Dyp hver knækbrød godt i mælken: hold dem i 15-20 sekunder.
- Læg et lag knækbrød på bunden af en rektangulær pande (ca. 28-18 cm).
- Fordel ⅓ af mascarponefyldet på knækbrødlaget. Glat med en spatel.
- Top med ⅓ af chokoladeblandingen. Det behøver ikke at dække hele mascarponen.
- Gentag den samme proces 2 gange mere.
- Dæk bakken med folie. Stil kagen på køl i minimum 6-8 timer før servering.