Skip to content
Knæk og Bræk Knæk & Bræk

Ingrediencer

2 pakker Knæk og Bræk knækbrød
500 g Mascarpone
500 g Piskefløde
100 g Flormelis
200 g Nutella
2 tsk vanilje
150 ml mælk

Instruktioner

  1. Kom mascarpone, vanilje, flormelis og cirka halvdelen af ​​fløden i en stor skål. Pisk med en røremaskine i 30-60 sekunder, indtil det er luftigt.
  2. I en anden skål piskes den resterende fløde sammen med den flydende chokolade.
  3. Hæld mælken i en skål, der er bredere end størrelsen på knækbrødet. Dyp hver knækbrød godt i mælken: hold dem i 15-20 sekunder.
  4. Læg et lag knækbrød på bunden af ​​en rektangulær pande (ca. 28-18 cm).
  5. Fordel ⅓ af mascarponefyldet på knækbrødlaget. Glat med en spatel.
  6. Top med ⅓ af chokoladeblandingen. Det behøver ikke at dække hele mascarponen.
  7. Gentag den samme proces 2 gange mere.
  8. Dæk bakken med folie. Stil kagen på køl i minimum 6-8 timer før servering.
Knæk og Bræk Knæk & Bræk