Skip to content

Knæk og Bræk

Vores sprøde knækbrød passer perfekt med pisket feta dip og bagte tomater. De smager fantastisk sammen.

Ingredienser

Ristede tomater
250 g cherry tomater
2-3 spsk olivenolie
Salt og peber

Pisket feta dip
200 g fetaost
1/2 kot olivenolie
2 spsk honning
1-2 bundter timian
1-2 bundter oregano
1/4 kop flødeost (naturlig)
1/4 kop vand
Citronskal
Peber

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 170°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Tilsæt cherrytomater og top med olivenolie, salt og peber. Bages i 20-25 minutter.
  2. Tilsæt smuldret feta, flødeost, vand, 1/2 kop olivenolie til en foodprocessor. Bearbejd i 2-3 minutter. Tilsæt citronskal, sort peber og honning til blandingen og kør i 2 minutter.
  3. Kom feta-dip i en skål og tag de ristede tomater ud af ovnen. Kom ristede tomater og olivenolie oven på dippen. Pynt med timian, oregano og sort peber. Server med Knæk og Bræk Flerkerne, Glutenfri eller din yndlingst knækbrød variant og nyd!
Knæk og Bræk