Skip to content

Ingredienser

Bund
160g Knæk og Bræk Kanel knæk
70g smør, smeltet

Creme
200g flødeost, stuetemperatur
1tsk (5g) vanilije ekstrakt
80g honning
150g jordbær

Pynt
frisk mynte

Instruktioner

Bund: Knus Kanel knækbrødet evt. i en frysepose (foodprocessoren kan også bruges). Smeltsmørret ved svag varme, og rør det sammen med de knuste knækbrød.

Tryk knækbrødsmassen ud i bunden af springformen (20 cm). Sørg for, at overfladen, især kanten, er pænt lige. Sæt springformen i køleskabet mens du laver flødeostecremet.

Ostcreme: I en stor skål blandes flødeost indtil den er glat, herefter tilsættes honning og vanilje.

Hæld flødeostfyldet over bunden.

Stil tærten i køleskabet i mindst 2 timer, såostecremen stivner.

Pynt: Inden servering pyntes tærten med friske jordbær og mynte.